Friday, October 1, 2010

Maaf ye...

Sorry ye kepada semua blogger, kawan-kawan dan sedara mara yang singgah kat blog ummi ni. Buat masa ni ummi takde entry yang nak dicoretkan sangat memandangkan dah kerap rasa tak selesa dengan contraction. Ada aje cerita nak share tapi sebab dah tak larat nak duduk lama depan lappy. Kalu rindu drop je  few word kat shout-box. Insya Allah ummi balas.

2 jawapan:

kakyong said...

dah minggu ke berapa ni?
tgk ticker tu baru 30 wks.. dah ade rasa contraction? doktor kata apa?
semoga dipermudahkan yer

ummiprincesses said...

Kak Yong...sekrang baru 30 weeker tapi dah mula ada irregular contraction. Dr dah prepare bagi cucuk Dexa utk prepare baby punye lung.apa2 jadi lung dah ready.sekarang kalu ikutkan x bole le nak jalan2 macam orang sihat sangat.Tapi doa2 baby keluar @ 37 weeks la.

Post a Comment