Monday, February 7, 2011

Samsung Galaxy Tab...

Bebaru ni officemate ummi ada beli new gadget. Ummi ada tengok iklan gadget ni. Masa tengok iklan kat  tv tu takde feel apa pun. Sekali dapat tengok live...mak aaiiiii...best tuuuu. Hati ummi pun macam melonjak2 nak juga memiliki satu gadget yang bole tahan juga hebat nye.

http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab
Antara sebab yang ummi suka gadget ni ialah gadget ni ada apps store, macam iphone, yang bole download macam-macam software dalamnye...touch-screen, bluetooh, wifi, camera depan & belakang, andoird 2.2 platform, screen yang cantik & clear, ringan & ada sd card slot. Nak tau lebih lanjut, bole layari website ni ye http://www.samsung.com/us/guide-page/galaxy-s/

Haiii...bila la ummi bole dapat gadget tu. tiga minggu lepas ummi ajak la En Ayah pegi jalan-jalan kat KLCC, sambil tu bawa anak-anak jalan-jalan. Kalu dengan Maxis, ada la pakej nye. Ok la. Ummi tak tanya abis la. En Ayah dok perli jek, "tanya macam nak beli arini je". Sabo je la. Ummi nampak pulak satu kaunter ni, jual data kad untuk ipad Apple. Dah puas hati menanya, ummi ajak pegi ke tingkat 3. Pegi kedai Machines. Kat situ ada la diorang display ipad untuk customer cuba. Ummi rasa macam iphone tapi dalam size yang besar. Tak syok la sebab ummi dah ada iphone 4 yang baru je En Ayah belikan bulan September tahun lepas. Hati dah 'jatuh cinta' dengan samsung galaxy tab pulak. Terbayang-bayang tab kat tangan ummi...hehehee. Mudahan tahun ni dapat la...insya Allah...Amin!!!



***************************************************

2 jawapan:

Ein Auzai'y said...

tuelah..bebudak office ada cerita pasal samsung galaxy tab....dorang gadget tue bagus....

ummiprincesses said...

Ein...pendapat ummi pun sama dengan kawan2 ein.gadget ni memang best.puas hati la.

Post a Comment