Sunday, July 31, 2011

Officially be a 'wawa'

Masuk arini dah dekat 3 minggu lebih ummi jadi wawa. 'Wawa' tu panggil manja untuk ummi yang dah jadi nenek. Nak panggil nenek @ opah, nampak tua beno. Panggilan tu pun officemate ummi yang suggest.



Cucu sulong ummi ni lelaki. Muhammad Ammar Safwan bin Muhammad Hafidz. Ammar lahir by ceaser sebab kedudukan 'transverse'. Masa ceaser tu ummi pun masuk juga dalam ot sebab ummi record video dari mula pakar scrub hingga selesai. Alhamdulillah semua selamat. Ammar ni memang kuat nyusu. Maklum la, lelaki.



Sekarang berat Ammar dah 4.1 kg. Masa lahir aritu berat dia 3.18 kg. Seronok mummy & papa Ammar. Tak menang tangan la. Raya tahun ni bertambah la ahli keluarga dalam gamba family. Doa wawa, semoga Ammar grown-up to be a good son, anak yang soleh. Taat mummy papa. Tahniah buat Fairuz & Hafidz, dah bertambah ahli keluarga.

**************************
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 jawapan:

Cikidong said...

tahniah ummi... :)

ummiprincesses said...

apak...terima kasih

Post a Comment